Uvjeti poslovanja

BIA BRAZIL UVJETI POSLOVANJA

OPĆE ODREDBE UVJETA PRODAJE

Internetska stranica www.biabrazil.hr je u vlasništvu tvrtke Cintura Sport d.o.o. koja omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.biabrazil.hr  koja je regulirana ovim Uvjetima korištenja (dalje u tekstu: Uvjeti). Korištenjem web trgovine Bia Brazil i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni www.biabrazil.hr  (dalje u tekstu: web trgovina Bia Brazil) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Korisnici su dužni redovito provjeravati Uvjete te se smatra da su korisnici korištenjem web trgovine Bia Brazil ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim Uvjetima korištenja te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti. Korisnici sami snose odgovornost za posljedice ne postupanja u skladu s ovom odredbom Uvjeta.

 

Bia Brazil nije odgovorna za bilo koji oblik štete koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web trgovine Bia Brazil za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja web trgovine Bia Brazil. Korištenjem sadržaja Bia Brazil korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja.

Nositelj svih prava na internet stranici www.biabrazil.hr je Cintura Sport d.o.o. (dalje u tekstu: Bia Brazil). Bia Brazil putem navedene stranice pruža uslugu prodaje. Korištenjem usluge Bia Brazil trgovine smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima prodaje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem Bia Brazil web trgovine te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja Ugovora o prodaji na daljinu (dalje u tekstu: Ugovor) između potrošača kao krajnjeg kupca i Bia Brazil, smatraju se sastavnim dijelom takvih ugovora.

Pružatelj usluge internet prodaje putem Bia Brazil web trgovine je Cintura Sport d.o.o., Čret 9, 10 000 Zagreb, OIB: 18997079491.

Korisnike upućujemo da se prije kupnje upoznaju sa ovim Uvjetima te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama.

Bia Brazil pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Bia Brazil pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Bia Brazil web trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Bia Brazil pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Bia Brazil web trgovine u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Korištenje usluga web trgovine Bia Brazil odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Bia Brazil od strane djece ili maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Bia Brazil ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja.

Bia Brazil se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na biabrazil.hr. Bia Brazil zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Bia Brazil ne jamči da fotografije odnosno boje proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvodu. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.

 

SIGURNOST KUPOVANJA

Bezbrižno kupujte u web trgovini Bia Brazil – svaka transakcija je sigurna, a vaši podaci zaštićeni od zlouporabe. Tvrtka Cintura Sport d.o.o. koristi PayPal servis za Internet naplatu čiju pouzdanost osigurava najsuvremenija tehnologija zaštite od zlouporaba, te druge tehnologije i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Privatni podaci na kreditnoj kartici Kupca dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru, te ih ne mogu vidjeti treće osobe.

 

Uvjeti i postupak kupnje

Glavne karakteristike proizvoda, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod.

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). U sve cijene je uračunat PDV.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@biabrazil.hr kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena. Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupnju, slobodno nas kontaktirajte na info@biabrazil.hr i pomoći ćemo vam ispuniti košaricu.

 

Dostava i uvjeti dostave

 • trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda i izdaje vam se račun na kojem se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave
 • trošak dostave bit će iskazan u košarici uz cijenu proizvoda
 • trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 30,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca
 • za iznos narudžbe iznad 500,00 kn trošak dostave u cijelosti snosi Bia Brazil za područje Republike Hrvatske
 • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom
 • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na hrvatske otoke je do 7 radnih dana
 • u slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, kupca će o tome odmah obavijestiti naša služba za korisnike
 • trošak dostave na području Bosne i Hercegovine i Slovenije je fiksan i iznosi 50,00 kn bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca
 • za iznos narudžbe iznad 1000,00 kn trošak dostave u cijelosti snosi Bia Brazil za područje Bosne i Hercegovine i Slovenije
 • rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, za inozemstvo je 5-7 radnih dana od dana zaključene narudžbe, izuzev proizvoda s posebnom napomenom
 • Bia Brazil nije odgovorna za gubitke ili kašnjenje poštanske službe zbog praznika ili vremenskih uvijeta, ali Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@biabrazil.hr, a mi ćemo pokušati riješiti problem

CIJENE

Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni.

 

PLAĆANJE

Plaćanje je moguće izvršiti:

 • općom uplatnicom (proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Bia Brazil prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku).
 • virmanom
 • putem internet bankarstva (proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Bia Brazil prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.
 • PayPal
 • plaćanje pouzećem (plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko plaćate pouzećem, naručene proizvode šaljemo na navedenu adresu za dostavu, a naručeno će Vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Plaćanje pouzećem moguće izvršiti za dostave proizvoda na području Republike Hrvatske).

 

Plaćanje općom uplatnicom, virmanom i internet bankarstvom

Primatelj uplate:
Cintura Sport d.o.o. Zagreb, Čret 9, OIB: 18997079491
IBAN HR4623600001102536074
Zagrebačka banka  (ZABA)

 

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku od tri dana od izvršenja narudžbe, inače neplaćenu narudžbu poništavamo.

Reklamacije i zamjene

Zamjena podrazumijeva slanje proizvoda na adresu tvrtke Cintura Sport d.o.o. o vlastitom trošku i pregled proizvoda od strane prodajnog osoblja. Ukoliko se ustanovi da proizvod nije bio ispravan, isti će biti zamijenjen za drugi artikal po želji kupca. Proizvod koji se reklamira mora sadržavati originalnu etiketu i deklaraciju, ne smije biti korišten ili potrošen, mora imati neoštećeno pakiranje, te po mogućnosti biti predočen uz originalan račun. Ukoliko se ustanovi da je reklamacije valjana, kupcu će proizvod biti zamijenjen ili će mu se vratiti novac. Zamijenjeni proizvod tvrtka Cintura Sport d.o.o. potom besplatno šalje na adresu kupca. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, odnosno trganjem ili nekom drugom vrstom manipulacije proizvoda,  koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod.

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, te ukoliko pakiranje ima vidljivih materijalnih oštećenja/nedostataka, preporučuje se da kupac odbije primitak iste budući da postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti u web trgovinu Bia Brazil, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak. Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi na email adresu: info@biabrazil.hr, sjedište: Cintura Sport d.o.o., Čret 9, 10 000 Zagreb.

Adresa za slanje reklamiranih/zamijenjenih proizvoda:
Cintura Sport d.o.o.
Čret 9
10 000 Zagreb
Hrvatska

RJEŠAVANJE SPOROVA

Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je sud u mjestu sjedišta prodavatelja.

PRAVNE ODREDBE

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.biabrazil.hr  su vlasništvo tvrtke Cintura Sport d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA KUPACA

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KOMUNIKACIJA BIA BRAZIL S KORISNICIMA

Registracijom i kupovinom dajete suglasnost da vas Bia Brazil u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

OSNOVNI PODACI

Cintura Sport d.o.o.

OIB: 18997079491

IBAN HR4623600001102536074
Zagrebačka banka  (ZABA)

Temeljni kapital društva iznosi 20.000, 00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Kontakt:

E- mail: info@biabrazil.hr

Tel: +385 92 188 8163